Comercial d'assegurançes

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
Preferiblement experiència comercial, es valora en qualsevol àmbit.

Descripció
Un dels líders del sector assegurador, busquem candidat per la vacant d'assessor comercial, en la qual es duen a terme tant tasques comercials com administratives. Es necesita: 1. Persones amb experiència comercial, empresarial i/o d'atenció al client 2. Residents a la província de Girona. 3. Perfil emprenedor i amb interès per crèixer professionalment ( S'indica el municipi de Palamós, però no hi ha un centre de treball fix)

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.