Dependent/a per fleca. Caps de setmana.

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència en atenció al client. Disponibilitat total per treballar caps de setmana i festius. Disponibilitat immediata. Domicili per la zona.

Descripció
Important empresa de alimentació requereix incorporar un dependent/a de fleca a la botiga de PLATJA D'ARO per caps de setmana i festius. Se ofereix: - JORNADA INTENSIVA. - CONTRACTE INDEFINIT. Les funcions consisteixen en cocció, manipulació del productes i atenció al client.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.