Encarregat/da zones blaves 1/2 jornada (amb grau discapacitat)

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
No cal experiència prèvia pero es valorarà capacitat per supervisar un petit equip de persones i de treballar amb PDA. - Es busquen persones responsables, implicades, amb bones habilitats socials i comunicatives i que puguin conduir.

Descripció
Com encarregat/da de zones blaves s'ocuparà de coordinar i supervisar l'equip de vigilants. També realitzarà un parell de cops a la setmana tasques de recaptació de diners així com petites tasques de manteniment davant de possibles incidències que puguin haver-hi amb les màquines de la zona blava. L'empresa formarà les persones per poder fer aquestes tasques de manteniment.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.