Monitor/a de lleure al casal d'estiu.

Oferta

Població
Pals

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència com a monitor/a. Carnet de monitor del lleure. Certificat de penal. Adjuntar el vostre CV en aquest enllaç https://forms.gle/Afw8iTLBgZy7nTFj7

Descripció
Monitor/a d'estiu al casal de Pals durant els mesos de Juliol i Agost. L'horari seria de 8:45h del matí fins a la 13h. Realitzant activitats amb els nens i nenes del casal que poden anar de p3 fins a 4t d'eso. Necessitem gent dinàmica, creativa, sàpiga treballar amb grup i que sobretot li agradi estar amb infants.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.