Coordinador/a Tècnic/a del Servei d'atenció Domiciliària

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
Es requereix bon domini de les eines ofimàtiques i tindran preferència les candidatures amb coneixement del programa de gestió GE-SAD. Treballador Social.

Descripció
Grau en treball Social ( imprescindible). Es precisa Coordinador/a Tècnic/a del Servei d'Atenció a Domicili del Baix Empordà (La Bisbal d'Empordà) per assumir la gestió i organització integral del servei. La persona seleccionada s'ocuparà de la rebuda i gestió dels casos i serveis que arriben des de Serveis Socials, de l'atenció i gestió de trucades i/o consultes dels treballadors/es, usuaris dels serveis, Treballadors/es Socials o altres, identificant les seves necessitats, assessorar-los i proporcionar-los la informació necessària. La persona seleccionada s'ocuparà de l'avaluació i control de qualitat del servei prestat, i es coordinarà amb els/les Treballadors/es Socials per l'entrada i seguiment dels casos. Dirigirà, organitzarà i motivarà a l'equip de treball, gestionarà els calendaris laborals, farà seguiment i control de les hores per l'elaboració de la facturació, i resoldrà i tramitarà totes les incidències del servei. Cal titulació de TREBALLADOR/A SOCIAL

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.