Vendes B2B i relacions de clients.

Oferta

Població
Rupià

Experiència / Requisits sol·licitats
Les teves habilitats: Bona comunicació, ganes de conèixer gent nova. Ganes d’assolir objectius i superar-se Capacitat de mantenir-se motivat/da sense direcció i supervisió constant. Capacitat de planificar i crear estratègies, arribant fins al final o pivotant segons sigui necessari. Atenció al detall en un ambient de treball dinàmic. Habilitat de poder viatjar ocasionalment, inclús en caps de setmana. Permís de conduir vigent.

Descripció
Busquem una persona entusiasta, amb excel·lent atenció al client i amant de la cervesa artesana i dels productes de qualitat per unir-se al nostre petit equip en creixement. Les tasques i responsabilitats d’aquest lloc de treball són: Crear i mantenir relacions amb els nostres clients B2B al Barcelonès i Gironès Conèixer bé el producte per poder fer recomanacions Entendre les necessitats dels nostres clients Coordinar comandes i entregues setmanalment Ajudar-nos a definir una estratègia per ampliar les zones de distribució. Adaptabilitat i flexibilitat per poder ajudar en altres tasques eventualment. Es valoren coneixements de màrqueting i comunicació.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.