Fisioterapeuta 20 h/setmana. Incorporació Immediata.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Requissit tenir titulació universitària

Descripció
Realitzar els tractaments i tècniques rehabilitadores. Participar, a l'equip multidisciplinar per a la realització de proves o valoracions relacionades amb la seva especialitat. Fer el seguiment i l'avaluació de l'aplicació del tractament que realitzi. Conèixer, avaluar i informar i canviar i l'aplicació del tractament de la seva especialitat quan es donin, mitjançant la utilització de recursos aliens. Conèixer els recursos propis de la seva especialitat en l'àmbit territorial. Participar en reunions d'equip i interdisciplinars que es fan a la residència. Col·laborar en les matèries de la seva competència en els programes que es realitzin de formació i informació a les famílies dels afectats i institucions. Assessorar als professionals que ho necessiten sobre pautes de mobilitzacions i els tractaments en els que tingui incidència les tècniques fisioterapèutiques.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.