Operari/a de neteja.

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
IMPRESCINDIBLE: - Domini del català i del castellà - Experiència en el sector de la neteja. - Carnet de conduir i vehicle propi. - Persona pulcre, responsable i amb ganes de treballar.

Descripció
Es precisa personal de neteja per realitzar serveis de neteja i desinfecció en cadena de supermercat i altres oficines a la zona de la Bisbal i Vulpellac. Les jornades i horaris són diferents segons les substitucions a realitzar. es valorarà la possibilitat de continuïtat a l'empresa.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.