Acompanyament i cura de persona gran.

Oferta

Població
La Tallada

Experiència / Requisits sol·licitats
Formació i/o experiència.

Descripció
Empresa amb serveis integrals d'assistència a les persones grans, amb malalties degeneratives, discapacitats, accident o edat avançada. Atenció a la persona: Higiene i neteja corporal. Elaboració d'àpats segons dieta o règim. Cura i manteniment de l'entorn personal. Administració, control i seguiment de la medicació i acompanyament per les cites mèdiques. Atenció a la llar: Realització de compres domèstiques i neteja bàsica. Contracte indefinit de 9 hores setmanals.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.