Informador/a ambiental (Costa Brava)

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
- Experiència en campanyes ambientals, recollida de residus o d’atenció al públic. - Nivell alt de castellà i català. - Residencia a Pals, Torroella de Montgrí, Sant Feliu de Guíxols. - Experiència amb eines tecnològiques (smartphones/tauletes). - Carnet B1 i vehicle propi (s’abonaran els desplaçaments). - Habilitats: capacitat de comunicació, gestió d’incidències lleus. - Aptituds: organització, rigor, proactivitat, assertivitat, compromís.

Descripció
Busquem persones amb do de gents i bona presència, amb capacitat per expressar-se clarament i adaptar la conversa i el vocabulari a l’interlocutor/a, amb caràcter obert, amb capacitat per treballar de forma autònoma, assertiva, amb experiència en tasques d’atenció al públic i que senti interès i motivació pel medi ambient per participar en una campanya ambiental on seleccionem 1 informador/a ambiental a la Costa brava centre (Pals, Torroella de Montgrí, Sant Feliu de Guíxols). L’objectiu de la campanya és millorar la recollida selectiva i incrementar el reciclatge del vidre als establiments Horeca (hostaleria, restaurants i cafeteries, també s’inclouen els càmpings i altres establiments de platja). Quina serà la teva aportació? - Visitar a establiments Horeca per millorar el reciclatge de la fracció del vidre. - Informar i sensibilitzar. - Entregar una carta institucional. - Recollir dades amb una tauleta.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.