Operari/a de neteja.

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
EXPERIÈNCIA EN EL SECTOR DE NETEJA, CAMBRERA D'HABITACIONS...

Descripció
ES REQUEIX PERSONAL A LA ZONA DE PLATJA D'ARO PER REALITZAR SERVEIS DE REFORÇ D'ESTIU A CADENA DE SUPERMERCATS I APARTAMENTS TURÍSTICS. IMPRESCINDIBLE: - EXPERIÈNCIA EN EL SECTOR DE LA NETEJA. - DOMINI DEL CASTELLÀ I CATALÀ. - CARNET DE CONDUIR I VEHICLE PROPI (PER DESPLAÇAR-SE ALS LLOCS DE TREBALL). - PERSONA PULCRE, RESPONSABLE I AMB GANES DE TREBALLAR.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.