Cambrer/a d'habitacions per apartaments turístics.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència mínima d'1 any en el departament de pisos d'hotel o apartaments com a cambrera / o de pisos, no es requereixen estudis mínims, tot i que es valoraran. Incorporació immediata.

Descripció
Requerim persona amb experiència en el departament de neteja d'habitacions, no es requereixen excessius requisits per al lloc de treball, simplement, tenir una bona actitud, tant laboral com personal, ordenada, neta, ràpida.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.