Tècnic/a d'Ocupació. Educació Social, Pedagogia, Educació Social per suport en tasques d'orientació laboral (Joves en pràctiques) REF: 13515

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
Imprescindible ser beneficiari de la Garantia Juvenil, estar inscrit a l'oficina de treball coma a demandant d'ocupació i no estar treballant ni estudiant. No haver participat al mateix programa en l'edició 2019 i 2020. No haver finalitzat els estudis fa més de 5 anys. “Contractes de treball efectuats d'acord amb l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol i la Resolució TSF/2537/2020 del 8 d’octubre, cofinançat per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%”.

Descripció
Cerquem persona jove amb estudis post obligatoris de Grau en Psicologia, Educació Social, Pedagogia o similar de cicles formatius. Per contracte laboral en pràctiques remunerades de 6 mesos a l'administració pública. Inscripció a través de l'oficina de treball de la Bisbal enviar per correu oferteslabisbal.soc@gencat.cat ref: 13515 telefon 900 800 046

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.