Agent de vendes.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Exigim experiència en l'àmbit de les gestió de vendes i clients, bon tracte i capacitat de comunicar bé. Es valorarà experiència i coneixement de l'àmbit dels mitjans de comunicació i el màrqueting digital

Descripció
Busquem un/una agent de vendes, que busqui publicitat per als nostres mitjans (ràdio i digitals) i també per al nostre portfoli de serveis professionals (consultoria i formació en màrketing digital per a empreses)

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.