Dependent/a

Oferta

Població
Santa Cristina d'Aro

Experiència / Requisits sol·licitats
Busquem a dones, independents, autònomes. Amb experiència provada en venda de moda femenina. Gust per la moda i per la bona presència i imatge en general. Organitzada, seriosa, amb empatia amb el client. Capaç de percebre les necessitats del client i poder-les satisfer. L'esdeveniment és de 18h a 1h, amb el que es requereix permís de conduir i vehicule propi. Dona amb edat superior a 40 anys seria un plus.

Descripció
Es requereix una persona per un estand de venda de moda femenina en LA SANTA MARKET 2021 (Santa Cristina d'Aro). Del 16 de juliol al 29 d'agost. S'ocuparà de l'obertura i el tancament de l'estand. Manteniment del Visual, organització i neteja. Recepció de mercaderies. ATENCIÓ I VENDA Al PÚBLICO. Cobraments, arqueig. Creació de conjunts i estilismes. Venda creuada

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.