Conductor/a de caravanes.

Oferta

Població
Santa Cristina d'Aro

Experiència / Requisits sol·licitats
És indispensable tenir agilitat maniobrant (sobretot marxa enrere) amb remolcs (caravanes). Mínim 5 anys de carnet de conduir tipus B Es valorarà coneixements elèctrics i/o de fusteria i/o xapa. Es valorarà la tinença del carnet de conduir tipus E

Descripció
Preparació de caravanes per ser transportades al càmping. Comprovació de la pressió dels pneumàtics. Petits manteniments. Neteja exterior de la caravana. Entrega i recollida de les caravanes a les parcel·les convingudes del càmping. Guardar i col·locació les caravanes al pàrquing.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.