Mecànic/a de manteniment de maquinària agrícola. Alt Empordà.

Oferta

Població


Experiència / Requisits sol·licitats
- Formació CFGM o CFGS en mecànica o similar. - Experiència demostrable de 5 anys com a mínim en posicions similars. - Coneixements de mecànica, pneumàtica, hidràulica i soldadura. - Cal que tingui carnet de conduir i vehicle propi.

Descripció
AXXON TECH selecciona per a important empresa del sector agrícola, situada a les rodalies de Figueres, que requereix la incorporació d’un/a MECÀNIC/A DE MANTENIMENT DE MAQUINÀRIA AGRÍCOLA L’empresa busca incorporar un nou membre al seu equip que pugui aportar des del primer dia els seus coneixements mecànics. La persona seleccionada participarà en projectes de muntatge de maquinària nova a taller i casa client i s'integrarà en els equips que realitzen el manteniment preventiu/correctiu de la maquinària, SAT. Les principals tasques que realitzarà seran: - Reparació d'avaries en l'àmbit electromecànic (mecànica, hidràulica, pneumàtica, electricitat). - Servei d'atenció tècnica a casa del client. - Coordinació amb la resta del departament per a la resolució d’averies. S'ofereix: - Projecte estable. - Possibilitats de promoció interna. Retribució en funció de l'experiència aportada.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.