Seleccionem teacher d'anglès per Casa de Colònies ubicada a Palamós, per fer inicialment estada d'una setmana prorrogable.

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
Desitjable experiència prèvia com a professor/a d'anglès, i/o Formació relacionada amb l'educació infantil/primària.

Descripció
Es realitza la dinamització de classes d'anglès de matí i tarda, i es controla un grup assignat de 10 nens i nenes durant tot el dia. Oferim manutenció i allotjament gratuït al centre els dies de les estades, salari de 438€ per setmana, i formació específica en la metodologia d'aprenentatge i protocols de Rosa dels Vents.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.