Comercial tècnic/a junior (Imprescindible residir al Baix Empordà)

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
- Estudis universitaris com ADE o similar o un CFGS en comerç i vendes. - Coneixement de mercat Andalus - Formació universitària o CFGS. - Idiomes: Castellà i català imprescindible. Valorable Anglés i Francés.

Descripció
T'agradaria que la teva feina tingués contacte amb el mercat nacional? Doncs aquesta és la teva oportunitat! Tens experiència i habilitats en el tracte i atenció al client? Busques una feina estable, amb formació a càrrec de l'empresa, entrada flexible per a poder conciliar la vida personal? T'estem esperant! Les tasques que realitzaràs seran: - Obertura de nous clients al programa de gestió. - Mantenir actualitzada la base de dades de clients. - Entrada de comandes en el suport informàtic. - Realitzar ofertes segons les indicacions dels comercials i enviament posterior al client. - Atendre les consultes o trucades dels clients i donar una ràpida resposta. - Passar tarifes actualitzades als clients. - Confirmar i consultar acords dels preus de vendes amb el comercial i entrar-lo a el sistema. - Ajudar al comercial en la preparació de la documentació a lliurar en les visites. - Atendre les trucades dels comercials que es troben fora de l'oficina. - Arxiu de la documentació relativa al departament. - Assistència i participació en reunions departamentals. - Traducció de documentació tècnica o de qualitat. - Assistència a fires internacionals. - Suport a Màrqueting en la preparació dels cursos per a clients. - Recepció i gestió d'especificacions de clients. S'OFEREIX - Contracte directe per empresa. - PC, vehicle d'empresa i mòbil. - Horari de dilluns a divendres de 8h a 18h. (Entrada flexible de 8h a 9h) - Formació a càrrec de l'empresa. - SBA: 19.000 - 21.000€ + a partir del segon any variables - Pla de carrera

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.