Electromecànic/a (Imprescindible Residència al Baix Empordà)

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
- Formació en FP1/FP2 en Mecànica / Electromecànica. - Experiència mínima de dos anys en tasques similars.

Descripció
Una oportunitat laboral per a desenvolupar la teva trajectòria professional com a electromecànic/a? La tenim! Si disposes de formació en aquest àmbit, tens experiència en tasques de reparació, modificació o millores en el manteniment de maquinària i tens disponibilitat per realitzar torns de matins, tardes i nits, aquesta oportunitat encaixa amb tu, no dubtis més i apunta't! Les funcions que s'hauran de portar a terme són: -Manteniment preventiu i correctiu de les instal·lacions de l'empresa. - Realitzar la reparació de les avaries de les màquines en l'àmbit elèctric i mecànic. - Realitzar les modificacions o millores indicades per l'encarregat de manteniment. - Mantenir un registre de totes les tasques realitzades. - Informar a l'encarregat de torn o al cap de manteniment de qualsevol anomalia de les instal·lacions. - Mantenir en correcte estat el lloc de treball. - Ajudar en les tasques bàsiques de neteja en cas necessari. - Ajudar en la formació dels operaris amb menys experiència. S'OFEREIX - Contracte indefinit directe per empresa - Jornada completa - Es realitzen torns de matí, tarda i nit. - Cal cotxe per arribar al lloc de treball

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.