Recepció i atenció al client amb anglès.

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
En atenció al client, atenció telefònica centraleta, gestió documental, tracte amb públic

Descripció
Busquem persones proactives, responsables i amb ganes de treballar per al departament d'atenció al client. Jornada complerta. Experiència en atenció al públic i atenció telefònica. Domini informàtica (internet, xarxes, email, software de gestió) Imprescindible domini alt d'anglès (també es valoraran altres idiomes) Proactivitat Facilitat de treball en equip.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.