Frigorista domèstic. Blanes i Porqueres.

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
Requisits: - Formació en el sector i carnets professionals (frigorista, manipulació de gasos fluorats, cursos de PRL, etc). - Experiència prèvia mínima de 5 anys desenvolupant les mateixes funcions. - Disposar del carnet de conduir, vehicle a càrrec de l'empresa. - Imprescindible bona actitud, pulcritud i capacitats per treballar de cara al client. - Competències: alta capacitat de treball en equip, responsabilitat i flexibilitat - Ubicació: Poblacions de Porqueres i Blanes. Condicions laborals: - Conveni: Metall. - Contracte: 6 meses + 6 meses + indefinit. - Jornada laboral: completa. - Horari: de dilluns a divendres de 8h a 16h. - Salari: 25.000/bruts anuals o segons vàlua. - Pagues anuals: 12.

Descripció
En Helpoint Serveis estem buscant professionals en el sector de climatització domèstica, per incorporar-se en la plantilla de les nostres empreses clients ubicades a la província de Girona. Funciones del lloc de treball: - Manteniment i reparació d'equips i instal·lacions de climatització a nivell domèstic. - Instal·lació d'equips d'aire condicionat. - Execució del pla de manteniment preventiu de les instal·lacions assignades, en la especialitat d'instal·lacions de climatització. - Coneixements en sistemes de calefacció i calderes de gas - Localitzar y diagnosticar averies dels equips i elements de les instal·lacions, utilitzant els mitjans adients i aplicant procediments establerts amb la seguretat requerida.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.