Persona per rentaplats per casa de colonies.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Descripció
Empresa del sector de la hoteleria busca una persona de pica (rentaplats) per la casa de colònies Marcel Maillot, ubicada a l'Estartit. Oferim feina immediatament amb contracte, 6 dies treballats, i un de festa , l'altre s'inclou a la nòmina. salari 1125-1150.- euros mensuals con retenció del 2% irpf, i oferim manutenció i allotjament gratuït a la casa. Residents a Catalunya, preferentment prop de l'Estartit. DISPONIBILIDAT Immediata ,

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.