Pintor per xapa i pintura.

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència com a pintor a pistola de xapa i pintura. Experiència en pistola airless o electroestàtica. Es jornada partida de dilluns a dijous i jornada intensiva el divendres.

Descripció
S'encarregarà de pintar amb pistola, portes industrials, molls de càrrega, rampes, taules elevadores i altres tipus de peces relacionades amb les portes industrials i complements per a la logística.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.