Cambrer/a d'habitacions per apartaments i hotel turístics.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Mínim 2 anys de feina similar amb referències i en condicions per a desenvolupar la neteja i muntatge d'habitacions/apartaments de forma autónoma un cop indicat el procediment.

Descripció
Neteja i muntatge d'habitacions d'Hotel o d'Apartaments turístics. Sou segons conveni amb possibilitat de variable addicional a pactar en funció de resultats a la finalització de contracte (allotjament i manutenció opcional)

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.