Personal de neteja per temporada estiu

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència mìnima en neteja. Es valorarà disposar de carnet de conduir i cotxe, però no es imprescindible. Es demana serietat i compromís de servei i de treball.

Descripció
Contracte a jornada complerta per treball de neteja; per comunitats de propietaris, pisos de clients i apartaments turístics de l'empresa a Calonge i Sant Antoni. Es valorarà disposar de carnet de conduir i cotxe, però no es imprescindible. Es demana serietat i compromís de servei i de treball, ambient de treball es molt bo i es treballa a gust.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.