Controlador/a pàrquing zona blava.

Oferta

Població
Pals

Experiència / Requisits sol·licitats
Imprescindible parlar català i catellà, també un tercer idioma o anglès o preferentment francés. Cotxe propi per arribar al lloc de feina. Habilitats d'atenció al públic i bona imatge. Disponibilitat per treballar de Dll - Dg amb els descansos establerts per llei. Horari partit de 9-13 i de 16-20.

Descripció
La persona contractada haurà de realitzar les tasques pròpies dels controladors/es de zona blava: verificació que els vehicles estan o no en possessió del títol que els habilita per l’estacionament (expedit per la màquina de zona blava) i comprovació que compleix l’horari convingut en la zona corresponent i en el supòsit que procedeixi, expedició de la corresponent denúncia. Informació a l’usuari/a sobre el motiu de la denúncia, anul·lació, horaris i funcionament de màquines en cas de ser requerit. Tasques generals d’atenció a l’usuari. Complementariament, també pot fer tasques d'atenció i informació turística al Far de Sant Sebastià. Impressindible poder redactar informes i fer la tramitació administrativa associada.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.