Tècnic/a de sistemes de gas.

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
- Experiència i coneixements en instal·lació i manteniment de calderes. - Disposar de carnet de conduir, i per desplaçar-se mourà amb la furgoneta de l'empresa que podrà fer ús per anar i tornar del seu domicili. - Indispensable disposar de l'carnet de gas o habilitació validada. - Valorable tenir de l'acreditació APMR - Agent de Posada en marxa - Persona responsable, seriós, amb bona actitud i oratòria de cara a l'tracte amb el client final. - Es requereix bona presència, proactiu i meticulós amb el seu treball. - Idiomes: parla i escriure correctament el castellà o català. - Formar part dels torns de guàrdies d'atenció d'urgències. - Residència per Girona, baix Empordà, la Selva, Garrotxa. Vallès Oriental.

Descripció
Gran empresa amb seu a Girona del sector de les instal·lacions, energia i serveis, busca personal per treballar com a tècnic / a sistemes de gas a les comarques gironines. Funcions de el lloc de treball: - Tasca principal serà el manteniment, i reparació de calderes de gas. - Operacions de muntatge d'instal·lacions de calderes. - Revisions i manteniment d'instal·lacions domèstiques de gas dels nostres clients. - Reparacions de calderes i instal·lacions de calefacció. - Capacitat per diagnosticar i resoldre avaries, reparar cremadors de gas i gasoil. - Muntatge de vàlvules i dispositius de control de consum en sistemes de calefacció. - Operacions de fontaneria i calefacció - climatització domèstica i industrial. - Dinàmica de gestió diària: agenda de vistes als clients.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.