MOSSO/A MAGATZEM

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
Es requereix: - Experiència prèvia en llocs similars - Bona actitud i ganes de treballar - Residència pròxima al lloc de treball - Molt valorable tenir el carnet de carretoner vigent

Descripció
Des de Marlex Human Capital, estem col·laborant amb una important empresa de la zona que precisa incorporar un/a mosso/a de magatzem. Quina serà la teva missió en l'empresa? En dependència del responsable, la persona seleccionada haurà d'executar diverses tasques: - Descàrrega i càrrega de camions - Col·locació de producte al magatzem - Ordre i neteja de l'espai de treball Horari: horari partit de dilluns a dijous (8h a 13h, i 14h30 a 18h) i intensiu el divendres (7h a 15h).

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.