OPERARI/A FÀBRICA - FEINA PER 1 MES I MIG

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Es requereix: - Bona actitud, dinamisme, ser una persona activa - Experiència prèvia en llocs similars - Disponibilitat per fer torns - Residència pròxima al lloc de treball i vehicle propi per desplaçament

Descripció
Des de Marlex Human Capital, estem col·laborant amb una empresa del sector d'arts gràfiques que precisa incorporar un/a operari/a de fàbrica per un període d'un mes i mig. Quina serà la teva missió en l'empresa? En dependència del responsable, la persona seleccionada haurà d'executar les següents tasques: - Ocupar-se de la recollida de cilindres i preparar per imprimir-los. - Neteja d'utillatges, muntatge de carros i muntatge de cilindres en la màquina de la secció d'impressió. - Un cop finalitzada una comanda, participar en el canvi i ubicació del cilindre en el lloc establert. - Donar suport als maquinistes durant el procés de producció sempre que aquest ho necessitin. - Responsabilitzar-se del constant ordre i neteja del lloc de treball - Neteja i manteniment de les parts visibles i utillatges auxiliars de la màquina. Horari rotatiu torn de matí, tarda i nit.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.