Agent immobiliari - Lloguer d’habitatge habitual

Oferta

Població
Sant Feliu de Guíxols

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència en el sector no imprescindible. Capacitat d’adaptació, ganes d’aprendre, treball en equip, proactivitat, capacitat resolutiva. Català i castellà imprescindible. Es valorarà anglès i/o francès.

Descripció
Agent immobiliari al departament de lloguer d’habitatge habitual. Gestió de la cartera de clients i propietats: publicitat, visites, suport documental, gestió d’incidències, etc.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.