Ajudant de electricista

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
experiencia en manteniment general o construcció que tingui polivalencia

Descripció
Es necessita persona amb experiència en manteniment en general general o construcció que tingui polivalència i ganes d'aprendre i esperit treballador. es per fer equip amb es per fer equip amb mes persones. El contracte seria per obra i servei, amb feina segura fins el gener i possibilitats de continuar. L'horari de 7 a 16 amb una hora per dinar, tot i que variaria segons les feines

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.