Auxiliar administratiu/iva (1/2 jornada inicialment)

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Nivell formatiu mínim de cicle de grau mitjà o superior en gestió administrativa, o batxillerat. Coneixement del paquet office. El candidat haurà de tenir motivació i ser una persona seriosa i responsable amb la seva feina. S'ofereix: Contracte temporal renovable a indefinit a jornada parcial, inicialment. Al febrer 2022 es modificaria el contracte a jornada completa partida. Horari a convenir o bé de matins (de 9 a 13 h) o bé de tardes (15 a 19 h) Sou brut mensual segons conveni d’auxiliars administratius per 14 pagues.

Descripció
Tasques administratives, comptabilitat, gestions fiscals, facturació etc.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.