TÈCNIC/A COMERCIAL

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
Ets el candidat/a ideal si: Tens formació en l'àmbit tècnic i de vendes | Tens visió estratègica i busques un projecte dinàmic | T'agrada treballar per objectius | Experiència mín. 2 anys en el sector vendes | Capacitat d'organització i planificació | Tens experiència i/o coneixements de software de gestió (ERP, CRM) | Persona amb orientació al client, resolutiva, amb capacitat de negociació i motivació. Imprescindible coneixements de Francès parlat i escrit. Imprescindible carnet de conduir i vehicle propi.

Descripció
En procés de creixement, el departament comercial cerca un tècnic/a comercial. Aquesta incorporació potenciarà la cartera de clients actuals i durà a terme la prospecció i detecció de noves oportunitats de negoci. Atenció personalitzada del client, mitjançant enviament d'ofertes personalitzades i a mida, i visites personals per tal de definir les necessitats del client i trobar la millor solució.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.