Ajudant Cambrer/a Hotel Platja d'Aro 3*

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Valorarem experiència prèvia en llocs similars. Incorporació immediata. Salari segons conveni. Estudis primaris complets. Valorable FP de grau mig en hostaleria i turisme. Competències / coneixements: Estudis relacionats amb el lloc de treball.

Descripció
L'hotel Monterrey, ubicat a Platja d'Aro, cerca cambrer/a pel departament de Bar i Restaurant. Valorarem experiència en llocs similars. La persona seleccionada s'encarregarà de garantir el servei prestat als clients de l'hotel a les àrees de bar i restaurant amb jornada laboral partida cobrint esmorzars, dinars i sopars. S'ocuparà de les tasques relacionades amb el servei a les taules, atenció i fidelització al client i manteniment del local.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.