Auxiliar administratiu/va (Programa de Joves en Pràctiques)

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Persones amb el CFGM/S d'Administració i Finances o comerç i Màrqueting (entre el 2016 i el 2021) Coneixements del català i castellà Coneixements d'informàtica a nivell d'usuari. Tenir màxim 29 anys Estar inscrit a l’Oficina de Treball (es pot fer trucant a 900 800 046) Estar inscrit al Programa de Garantia Juvenil (es pot fer a través de https://garantiajuvenil.sepe.es/nuevaSolicitud) No haver participat a les convocatòries 2019 o 2020

Descripció
S'ofereix contracte de 6 mesos en modalitat de pràctiques (remunerat) per l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro. “Contractes de treball efectuats d'acord amb l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol i la Resolució TSF/2537/2020 del 8 d’octubre, cofinançat per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%”.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.