Agent de grups per Central de Reserves

Oferta

Població


Experiència / Requisits sol·licitats
Estudis mínims cicle formatiu o Diplomatura - Turisme Experiència mínima aproximada de 2 anys Requisits mínims: Imprescindible nivell ALT d' anglès i molt valorable coneixements d'altres idiomes. Experiència en atenció al client, i gestió amb Tour Operadors i/o Agencies de Viatges online. Experiència en Hotels de 4 i 5 estrelles. Visió del mercat, capacitat de negociació. Capacitat de treball en equip, polivalència, alta capacitat d' adaptació. Indispensable carnet de conduir i vehicle propi.

Descripció
- Gestió de Reserves de Grups. - Cotització, seguiment i gestió d'incidències de grups. - Coordinació Hotel- Agencia/Clients. - Gestió reserves grups/ convencions/ empresa. - Feina per tot l'any.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.