Recepcionista caps de setmana (amb anglès i francès) - Sant Antoni de Calonge

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
- Molt valorable experiència prèvia similar. - Imprescindible vehicle propi per accedir a el lloc de treball. - Disponibilitat d'incorporació immediata. Suplència de llarga durada.

Descripció
- Seleccionem RECEPCIONISTA per a centre situat a Sant Antoni de Calonge. - S'encarregarà de l'atenció telefònica i presencial de visites i residents. - Jornada de 24h/s, es treballa dissabtes i diumenges en horari de 8 a 20h. - Imprescindible coneixements d'anglès i francès. - Retribució aproximada de 664 euros bruts/mes per 12 pagues + plus festiu.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.