Conserge nocturn.

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
- Imprescindible vehicle propi per accedir a el lloc de treball. - Disponibilitat d'incorporació immediata.

Descripció
- Seleccionem CONSERGE NOCTURN per a complex d'apartaments turístics situat a Sant Antoni de Calonge. - Jornada completa, es treballa de dilluns a diumenge en horari NOCTURN. Es treballa una setmana si, una setmana no (15 dies de treball al mes). - Horari de Dilluns a divendres 20:00h a 06:00h i Dissabtes i diumenges de 20:00h a 08:00h. - S'encarregarà de l'atenció telefònica i presencial de visites i residents al complex, del repartiment de la premsa diària i realitzarà rondes de comprovació en el recinte. - Retribució aproximada de 1108 euros bruts/mes per 12 pagues + plus nocturn. - Disponibilitat d'incorporació immediata.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.