Professor/a d'anglès per hores.

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Imprescindible certificació d'anglès Cambridge B2-C1 i molt bona fluïdesa en Anglès. Es valorarà l'experiència prèvia i/o la disposició a l'aprenentatge i la formació. Valorable coneixement de català i castellà. Dominar els programes de: PowerPoint, Excel, Word i xarxes socials. Jornada parcial. Disponibilitat de dilluns a divendres. Horari de tardes. Feina per tot l'Any.

Descripció
Acadèmia d' Anglès- classes infantil, secundària i adults.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.