Cap de servei per un comerç.

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Requerim un professional amb experiència a la gestió positiva de equips humans. Amb una tendència personal i professional orientada al client i a la negociació. Analític, amb capacitat comunicativa, resolutiva i visió estratègica.

Descripció
Busquem un/a CAP SERVEIS per un comerç del sector de la llar ubicat a Plata d'Aro. Les seves responsabilitats principals seran: * Coordinació i gestió d'equips. * Planificar i garantir el bon funcionament de l'activitat. * Gestió comercial de vendes, negociació, compres i ofertes Comerciales. * Control de qualitat i stock. * Orientació a objectius i garantir resultats. * Millora continua de la familia de productes. * Participació transversal a les col·leccions. * Seguiment i anàlisi de resultats. S'Ofereix: * Contractació estable. * Jornada completa de dilluns a diumenge amb descansos (2 caps de setmana al mes i dos dies intersetmanals al mes) en horari de 09h a 13.30h i de 16h a 19.30h. * Desenvolupar carrera professional en una de les millors companyies del sector. * Acompanyament i formació interna.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.