Operari/a de neteja i desinfecció.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
IMPRESCINDIBLE: - DOMINI CASTELLÀ I CATALÀ. - CARNET DE CONUIR I VEHICLE PROPI (PER ARRIBAR AL CENTRE DE TREBALL). - EXPERIÈNCIA EN EL SECTOR DE LA NETEJA. - PERSONA RESPONSABLE, PULCRA I AMB GANES DE TREBALLAR.

Descripció
ES PRECISA PERSONAL DE NETEJA PER REALITZAR SERVEIS DE NETEJA I DESINFECCIÓ A LA ZONA DE TORROELLA DE MONTGRÍ. S'OFEREIX SUBSTITUCIONS DE VACANCES, BAIXES.. AMB POSSIBILITAT DE CONTINUITAT EN PLANTILLA. JORNADA INCICIAL OFERIDA ÉS DE 24 HORES QUINZENALS, DE DILLUNS A DIJOUS.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.