Cap de cuina.

Oferta

Població
Vulpellac - Fonteta - Peratallada

Experiència / Requisits sol·licitats
Formació mínima: ESO/EGB. Formació molt valorable: CFGM cuina. Experiència mínima: Entre 2 i 5 anys d'experiència com a cap de cuina. Domini en cuinar pasta, amanides, carns planxa i brasa, arrossos i peixos.

Descripció
Restarurant a Peratallada cerca Cap de cuina per a treballar amb cuina meditarrània, amb productes de proximitat i brasa. Si busques un projecte estable, amb bon ambient de treball i tens de 2 a 5 anys d'experiència, no deixis perdre aquesta oportunitat! T'oferim una feina on podràs: - Desenvolupar les teves competències com a cap de cuina. - Elaborar menús considerant la qualitat i la quantitat dels aliments que se serveixen en cada plat. - Realitzar els escandalls tot determinant les qualitats de matèries primeres. - Planificar les tasques del personal de cuina i supervisar la seva feina. - Realitzar els encàrrecs d'avituallament per a la cuina i controlar la qualitat, quantitat i el correcte emmagatzematge. - Instruir el personal de cuina sobre les tècniques i els procediments necessaris per preparar i conservar els aliments. - Supervisar l'acabat delsn plats i la seva presentació. - Organitzar la logística d'entrada i sortida de plats a la sala. - Ensenyar les normes de seguretat i higiene laboral i vetllar pel seu compliment. - Treballaràs amb menú el migdia i carta les nits i els caps de setmana. - Dirigir, coordinar i supervisar l'equip de treball de 4 persones. CONDICIONS: Incorporació: Immediata. Horaris: de 10:30 h - 16:00 h i a l'estiu també de 19:30 h a 23:00 h. Festius: Entre 1 i 2 dies depenent de l'època de l'any. Salari: 1700€-1900€ nets/mes. Contracte: directe amb l'establiment

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.