Paleta per manteniment de càmping.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència prèvia en el món de la construcció, preferiblement com a oficial de 1a o 2a avançat. Valorable experiència prèvia en tasques de jardineria i/o manteniment general d'instal·lacions.

Descripció
Busquem una persona amb coneixements de paleteria d'oficial de 1a, o 2a avançat amb experiència amb tasques de primer, que pugui fer totes les tasques relacionades que puguin dur-se a terme al càmping (noves construccions. arquetes, enrajolar, encofrar, revestiments..) La persona també formarà part de l'equip de manteniment general del càmping, donant suport quan faci falta en tasques de jardineria, neteja i posada a punt de les instal·lacions. Possibilitat de feina estable per tot l'any.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.