Recepcionista d'hotel.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència mínima en el lloc de treball, domini o coneixements avançats d'idiomes: es valorarà disposar de coneixements de francès i anglès a nivell conversa. Preferiblement diplomatura/grau en especialitats vinvulades al turisme i interès pel treball en el sector. Coneixements d'informàtica a nivell d'usuari i disponibilitat per arribar al lloc de treball (Calella Palafrugell).

Descripció
Tasques de recepció genèriques; check in, check out, reserves, atenció telefònica, etc...

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.