Cambrer/a.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència mínima demostrable. Estudis bàsics finalitzats. Imprescindible disposar de bons coneixements en idiomes. Disponibilitat per treballar a jornada complerta. Es treballa per torns. No cal cotxe propi però sí disponibilitat per arribar al lloc de treball (Calella de Palafrugell).

Descripció
Tasques genèriques de cambrer/a, agafar comandes, passar plats, servir vi, etc... Interessant també disposar de coneixements en barra de bar i safata

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.