Comptable per administració de comunitats.

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Es requereix coneixements de comptabilitat FP2 o estudis universitaris. Experiència comptable. Coneixement del programa INFO3, especialment FINCA3. Imprescindible coneixements d'ofimàtica mig-alt. Valorable coneixement de francès.

Descripció
Cerquem un comptable per comptabilitzar els ingressos dels propietaris, les despeses de les comunitats imputables a centres de cost i grups de despesa, per fer el tancament i la liquidació dels comptes de les comunitats, les liquidacions dels propietaris, les provisions de fons i els estats de comptes dels propietaris. Horari partit. Disponibilitat de dilluns a divendres i dissabte matí. Possibilitats d'incorporació en plantilla. Inici previst: 30/09/2021

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.