Tècnic/a informàtic per programació frontend vue.js.

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència en Vue.js, HTML5, CSS3, NodeJS i Express Domini de bases de dades SQL Domini del testeix automatitzat Coneixements en l'ús de Docker's i Heroku. Coneixement de GIT (preferiblement Gitlab) amb nocions de Gitlab CI/CD. Imprescindible coneixement d'Anglès mig-alt. Es valorarà coneixement en arquitectura de microserveis. Es valorarà coneixement de les aplicacions TRELLO i JIRA per coordinació amb l'equip de treball.

Descripció
Desenvolupament frontend d'una plataforma web en Vue.js. Jornada complerta. Horari "flexible". Disponibilitat de dilluns a divendres. Possibilitat de contractació indefinida.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.