Tècnic/a de grau mitjà o superior en Sistemes Informàtics

Oferta

Població
Regencós

Experiència / Requisits sol·licitats
Ser apasionat de la tecnologia. Estudis Grau en enginyeria informàtica. Domini de: servidors en nodejs, aplicacions amb react-native-web, coneixement de sistemes unix, Mysql i base de dades en general, C. (Firmware), Wordpress, Bootstrap, Shell script, Git, PHP. Javascript.

Descripció
Disseny i desenvolupament d'arquitectures de programari per a les diferents parts del sistema. Desenvolupament d'un producte de IOT per comercialitzar-lo a nivell internacional. Disseny i desenvolupament d'arquitectures de programari per a les diferents parts del sistema que està format per firmware de dispostius electrònics (llenguatge C), programari al propi servidor d'intel·ligència artifical (back-end) i programari a nivell d'aplicació (front-end) principalment basades en web, Android i iOS. Ha de conèixer programació en lleguantges com el NodeJS, React-Native, C o C++. Disposició per a treballar amb tecnologies avançades i amb un producte d'alt nivell i referència en el seu sector. Sous segons convenis i horari de 9 a 14 i de 15 a 18h.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.