Treballador/a amb carnet Fitosanitari Qualificat

Oferta

Població
Corçà

Experiència / Requisits sol·licitats
Carnet de tractament de fitosanitari Qualificat. Experiència i coneixements en el ram. Coneixements informàtics per gestió de les vendes. Cal assessorar els clients en quins productes són els adients. Vehicle per arribar al lloc de treball, jornada completa, de dilluns a divendres. 8 hores diàries, opció de jornada intensiva o torns. Salari segons conveni. Català, castellà, parlat i escrit. Es valorarà anglès i francès.

Descripció
Venda i assessorament de productes de jardineria, aplicacions fitosanitaris, plagues i malalties vegetals...

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.